Doček Deda Mraza


Tradicionalno već 15. godina organizujemo nesvakidašnji događaj - Doček Deda Mraza koji izranja iz Savskog jezera i deli poklone. U saradnji sa ronilačkim klubom “Svet ronjenja“ i studiom za animaciju dece “Čigra“, predstavljamo vam spektakularnu predstavu koja oduševljava decu i odrasle.

4,4 5.989 reviews

Predstava koja dugi niz godina oduševljava decu i odrasle


Deda Mraz
Deda Mraz

Kroz muziku i igru, animatori decu upoznaju sa pričom o Deda Mrazu koji dolazi da podeli paketiće i nevaljalim drumskim piratima, koji žele da ukradu poklone i spreče podelu novogodišnjih paketića.

Deca aktivno učestvuju u predstavi a atmosfera dolazi do usijanja kada deca sa animatorima odlaze do obale jezera, gde uz upaljene baklje i vatromet dočekuju Deda Mraza koji će izroniti iz Savskog jezera. Paketići će biti spašeni zahvaljujući našim drugarima roniocima, koji će Deda Mraza sprovesti tajnim podvodnim putevima i on će izroniti tačno ispred Sunseta!

Program se zatim nastavlja u specijalno dekorisanom Sunset restoranu, gde će Deda Mraz podeliti paketiće. Velika okićena jelka dočaraće novogodišnju atmosferu i izmamiti osmehe vašim mališanima. Nezaboravan provod uz poruku da ljubav i pravda pobeđuju zlo.

Pogledajte kako je izgledalo ranijih godina

Datumi i vreme održavanja


Predstava će se održati 22,23,26, 27 i 28.12. decembra sa početkom u 18h. Donesite paketić a Deda Mraz će ga uručiti Vašem detetu.

Šta je uključeno uz kartu


• Program i podela paketića u trajanju od dva sata
• Next sokić
• Poklon fotografija sa Deda Mrazom

Cena karte


Cena karte je 2000 dinara po detetu a treće dete iz iste porodice dobija kartu na poklon.

Kontaktirajte nas i priuštite svom detetu nezaboravan provod!

Tijana Živanović

event menadžer

Broj telefona:
063/807-3210